Första steget är taget!

Hej kära läsare,

Så glad att jag äntligen är här tillsammans med er. Här ska ALLT  vara ärligt, ofiltrerat (ibland lite filter ;), vardag, glädje, bekymmer. Ibland toppen och ibland neråt. Här är jag mig själv, lika mycket som ni ska vara med mig. Ingenting är omöjligt! Jag vill att vi ska kunna prata om allt utan att känna skam och skuld. Vi ska våga mer än vad vi har vågat innan. Jag är här för att även prata om det som ingen annan vågat prata om, men jag är även här i en vardag som livet ser ut även för er. Det är viktigt att vi respekterar varandra och inte klandrar varandra och att vi har en schysst och ärlig dialog. Ni får gärna kommentera inläggen och även följa mig på Instagram och Facebook och där kan ni följa mig mer och ta del av mina händelser osv.

Jag är så glad och tacksam för att ni har hittat hit. Tycker ni att det är av värde så sprid gärna och dela min hemsida. 🙂

Ha en fin måndagseftermiddag! ❤️

Kram,

Monica

Lämna ett svar

Fler inlägg