Välkommen till min blogg!

Du kanske undrar varför jag lagt ut den här bilden på mig, när jag blåser såpbubblor? Jo, bara för att jag ääääälskar att blåsa SÅPBUBBLOR!! Ja skratta du, men så är det.

Tänk dig när jag står där på min balkong, oavsett vilken årstid eller vilket väder det är, så blåser jag iväg massor av såpbubblor. De flyger iväg i olika storlekar och det känns underbart när du ser på dem där de flyger med sina färger. Ärligt talat, det gör ju vem som helst glad. Att behålla barnasinnet är det allra bästa. Om du inte prövat att blåsa såpbubblor, gör det. Jag lovar dig, du kommer skratta inom dig och samtidigt le med hela ditt ansikte och erkänna , det här var faktiskt kul och så vackert sen.

Sen en annan tanke bakom det hela. Hur många av oss har inte befunnit oss i en bubbla någon gång i livet?  Eller hur! Tänk att vi varit där inne, så sticker du hål på den och vips så är du inte kvar i den. Så alla kan vi faktiskt komma ut ur vår egen bubbla. Bara vi INTE GER UPP! Så köp dig såpbubblor och börja blåsa!

Lämna ett svar

Fler inlägg