Rädsla för Tandläkaren

Hej alla underbara❤️

Det är inte klokt hur fort tiden går, ibland känns det inte som om jag hinner med, kan vi “STOPPA” tiden lite… Haha hur många är det inte som tänker och känner som jag mellan varven? Suck! Oavsett så är det så underbart…

Jag vill be er läsare som är här inne om en sak och det är att ha förståelse och inte haka upp sig på stavfel eller att det fattas punkt och komma lite varstans. När jag skriver är det ofta spontant och jag är i ett flöde av känslor, tankar och idéer.

Jag vill liksom prata med er, se det som om vi sitter i ett mysig ljust fint rum, med en stor härlig mjuk soffa i beiget rummet är tonat i en ljus grå färg, vi har massor av tända ljus och hela rummet andas harmoni, där sitter vi och bara pratar och är…

Då när mitt skrivande är igång så tänker jag inte på att alltid stava rätt eller detta med punkter o komma tecken, är det ok för er?

Jag är så tacksam att just du tittar in och följer mig. Jag kommer med säkerhet lägga in minst ett inlägg i månaden, men det kan bli fler. Då kommer jag även länka dem på Facebook och Instagram, så ni som den följer mig där kan se när jag gjort NYA inlägg.

Just nu är det så mycket kring min Föreläsning, förresten är det de viktigaste projekt jag har. För genom den kommer jag kunna hjälpa så många andra till insikt och visa att inget är omöjligt, eller rättare sagt, trodde du att det omöjliga var omöjligt, glöm det😉

Förresten så ska jag ta upp detta med tandvårds rädsla, eller rättare sagt paniken för att gå till tandläkaren.😩

Jag var där i veckan hos min tandläkare Jennifer Samec, Jag har gått hos henne under några år på grund av rädslan..(Paniken) I början hade vi det jätte jobbigt, som vi höll på.Jag kunde var rädd långt innan jag skulle gå, ångesten för att sätta mig i stolen, rädslan över att känna mig helt utlämnad, rädslan över känslan och tanken, skulle jag känna något?

Tankar som dök upp varje gång jag låg där i stolen, gamla hemska upplevelser som dök upp, Nä det var ett jätte jätte jobbigt. Jag fick berätta allt som låg bakom min rädsla, hon lyssnad tog in och förstod… Det var en kamp varje gång, sakta men säkert blev jag tryggare och nu i veckan hade jag min “största” seger YES!

Jag satt i stolen 2,40 jag fick flera bedövningar och ingen då menar jag INGET kändes. Jag fick för första gången i mitt liv inga som helst jobbiga upplevelser, jag var 100% avslappnad det var en helt ny upplevelse för mig. Jag var som i en annan värld, jag är så lycklig och glad över den här för mig “NYA” känslan, en känsla jag aldrig tidigare haft eller upplevt hos tandläkaren. Så nu kan jag lägga ytligare en seger till min samling..

Ärligt, jag är väldigt STOLT över mig själv. Vi är så många som har panik och rädsla för att gå till tandläkaren, men du ska veta att det finns hjälp att få…

Ja så var det Lördag morgon, jag har suttit och druckit te på balkongen, lyssnat på fåglarna, blåst såpbubblor😂😂 (jag och mina såpbubblor) jag kommer en gång berätta för dig vad de betyder för mig.

Men vet du, när jag blåser dem och ser dem flyga iväg och de färger de har, så bara njuter jag, om du inte blåser såpisar, så gå och köp dig en burk strunt samma ålder eller vilka vi är, blås se på dem och känn vad du känner. Om du tar steget och gör det, dela då gärna med dig här om vad du tyckte, kände och upplevde..

Nu önskar jag dig all❤️ Ta väl hand om dig och du, vi ger aldrig upp!

Kramar med värme och kärlek

Monica Ek❤️

 

Lämna ett svar

Fler inlägg