Livet är skört

Hej mina underbara läsare!❤️

Ja, detta med bloggen är mycket. Jag håller på att lära mig hur allt fungerar och när o hur jag ska komma med mina inlägg. Som du kan förstå är detta en helt ny värld för mig, en underbar sådan. Detta gör att jag kan komma er nära och det känns spännande. Det har hunnit hända en del saker sen sist. Jag har under ca sju månader jobbat hårt med att förverkliga min hemsida, min blogg och även min föreläsning. Tro mig när jag säger att jag verkligen har slitit. Jag har vaknat mitt i natten och gått upp för att skriva ner allt som kommit upp. När jag skriver går jag in i min egen värld och det är ett måste för mig. Så i söndags fick jag sån smärta i ryggen och trodde jag skulle svimma, samtidigt får jag ett illamående utan dess like och så börjar jag frysa. Jag känner att något är galet, så jag ringer 112. Då kommer ambulansen med läkare och en skötare, de tar blodtryck som visar sig vara alldeles för högt, låg puls och ojämn hjärtrytm. Läkaren ringer en ambulans.

Jag hamnar på Huddinge sjukhus akutmottagning. Jag fick ta massa prover. Där låg jag från kl 22.00 till 06.00 innan läkaren kom. Under hela natten kom det inte in någon sköterska och frågade mig hur jag mådde eller om jag behövde något. Hmm? För mig var det en märklig känsla i och med att jag redan haft en hjärtinfarkt och vet hur snabbt det kan förändras….Mina tankar gick till dem som var där, tänkte på att det finns dem som inte ens orkar eller vågar be om hjälp, tänk då att de ligger där alldeles ensamma, rädda och ledsna. Ingen har tid med dem. När jag ringde på klockan för att jag fick så ont, tog det TIO minuter innan någon kom. Riktigt tragiskt, hade det velat sig illa som förra gången, ja då hade de hittat mg död när de äntligen hade kommit. Så mina tankar började snurra och jag frågade mig själv; hur många har dött i onödan det sista året på grund av CORONA??? Ja nu var det tur att jag både var otroligt lugn och orädd.

Vad kunde jag göra? Som tur i oturen visade det sig att mitt lilla hjärta var trött och stressat, det försökte verkligen be mig tagga ner. Jag tror att detta kom för att jag äntligen kunde koppla av. När hemsidan och bloggen var klart så slappnade äntligen min kropp av och då hände detta… Jag är väldigt trött just nu och har fått order från läkaren att ta det lugnt och ta hand om mig själv. Jag har inget annat val, min hälsa och mitt tempel (jag själv) är det finaste jag har och ska jag kunna ge av mig själv till er och genom mina kommande föreläsningar så måste jag faktiskt ta hand om mig. Jag brinner för att ge av mig själv till er. Jag har så mycket att dela med mig till er.

Så underbara du, du som smyger in här och läser, prata och säg vad du tycker och tänker, dela med dig om det är något du går igenom. Just nu kommer jag försöka att lägga in ett inlägg några gånger i månaden. Jag kommer lägga ut länken varje gång det kommer något nytt på Facebook och Instagram så ni vet när bloggen är uppdaterad. Nu kommer jag ta det lugnt, promenera, vila och bara se till att återhämta mig. Vet ni, jag är så tacksam så lycklig att jag får vara en del av allt detta, att jag får en ny morgon och en ny dag… Jag älskar mitt liv och jag brinner och längtar tills jag får komma ut och föreläsa, men framförallt dela med mig av de erfarenheter jag har och visa er att det omöjliga faktiskt är möjligt.

Vi får väl se vad vi kommer prata om nästa gång, det här är ju bara början. Jag vill prata med er om allt, tankar, idéer, känslor, mat ja det som vi gör i vår vardag Nu ska jag se till att komma i säng, dagen har varit lång och nu är jag trött. Så jag säger, god natt sov så gott vi hörs snart igen.

Tills dess ger jag dig så mycket kärlek och en stor varm kram och du, var rädd om dig tänk på att du är viktig här och nu.❤️

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mia

    ❤❤❤
    Ta hand om dig 🥰
    Man har varandra bara till låns 🥰
    Tusen kramar 🥰❤🥰

Lämna ett svar

Fler inlägg