Äntligen tillbaka!

Hej kära läsare!❤️

Jag har lyst med min frånvaro på grund av jag har haft så mycket omkring mig med jobb angående föreläsningen.

I Och med det att jag åter sitter och skriver massor om mitt liv och allt det som varit så kommer känslor åter upp.

Vissa starkare än andra. Ibland spelar det ingen roll hur mycket jag jobbat mig igenom allt, för helt plötsligt kom det en känsla så djup under ett samtal med en mycket vis och klok man. En känsla som jag har totalt förträngt och förnekat. Något som jag från fem års åldern varit expert på… Men där och då brast bubblan totalt!

Under vårt samtal slutade det med att vi båda satt och grät över de saker som hänt i mitt liv. För första gången sitter en person och gråter med mig och över de helveten jag gått igenom. Från den stunden kom en känsla av tomhet och död upp.

Vissa stunder har varit så tuffa rent emotionellt, men nu står jag åter här och åter tar jag kliven framåt. Jag har tillåtit mig vara i både smärtan och den hemska sorgen, jag har lärt mig genom åren att det går inte att ta några genvägar, utan ta emot det som kommer, våga vara i det du en gång kände, lev ut den känslan och till slut så dalar det…

Under den här tiden som jag går kursen med min Mentor Jonathan Ljungqvist, så har jag träffat och fått kontakt med så fina människor, människor som vill se mig lyckas och de finns för mig. Så mitt i allt som jag brukar säga så finns ljuset.

Så Kära fina underbar läsare, ja just DU, du som har tittat in här och du som följer mig, från och med nu blir denna sida ofiltrerad. Här är jag❤️

Vi ses snart igen, håll utkik för nu blir det fler inlägg och oftare😉

Massa kärlek till Dig❤️ från mig.

 

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Lillan

  Du är grym och jag vet vilket slit du gör och gjort stolt över ditt åstadkommande 💪🏻👌🏻❤️😊 Lill syrran

 2. Birgitta Servin

  Du är Fantastisk Gudomlig o Helt Otrolig Tjej All Lycka Framöver 💞🍀💞

 3. Mia

  Finaste Monica ❤️
  Du är värd all lycka och kärlek ❤️🥰❤️
  Kramar Mia

 4. Ann Crossler

  Fina Monika 🥰 Du kämpar o har kämpat i ditt liv. Låt själen komma till ro ordentligt ❤️

 5. Darina

  Du är underbar, stark och klok kvinna som hjälper andra🙏 Tack för du finns🙏

 6. Sofie

  Du har med detta också fått en fantastisk gåva. Med det hjälper du andra. Fantastiska Monica.❤

 7. Kristoffer

  Så glad jag blir att du är tillbaka.
  Ser så hjärtligt fram emot alla nya inlägg.

  Och vet du, en paus, för att reflektera är också bra

  Stora kramar till dig du fantastiska kvinna <3

  1. Monica Ek

   Tack Stoffe, jag behövde denna långa paus…. nu hoppas jag vara tillbak fullt ut❤️❤️❤️

 8. Joanna

  Monica du är otroligt stark och har valt att göra något gott av all den smärtan och sorgen du har gått igenom. Inte vilken människa som helst klarar det, det krävs styrka och kärlek. Det är det du bringar och hjälper andra♥️

  1. Monica Ek

   ❤️❤️❤️Tack för dina ord, de värmer gott

Lämna ett svar

Fler inlägg