Här hämtar jag min energi

Hej kära läsare,

Det är mycket som händer i våra liv mellan varven, då är det så viktigt att kunna hitta stunder och ställen där du kan hämta kraft och styrka. Jag har under många år i mitt liv hämtat både kraft, styrka, lugn och energi från naturen och djuren. Det mest värdefulla för mig är att få vara ute i det fria och känna närheten till livet. Jag har under svåra stunder både gråtit och skrikit ut det som gjort att jag känt mig så ledsen och ibland förtvivlad. Var hämtar du din kraft? Dela väldigt gärna med dig. Tänk på att just din kommentar kan ge en annan person hopp och inspiration.

Varma kramar till er med kärlek i,

Monica

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Madeleine

  Ser så mycket fram emot att följa din resa här på bloggen!

 2. Mia

  Jag hämtar kraft från min raring,min systeryster,mina barn,naturen ,skogen och sjö
  De ger mig min kraft hel igen 🥰❤

 3. Mia

  Jag hämtar min kraft från min raring ,mina barn ,min systeryster,skogen ,sjö,naturen .
  De ger mig kraft när jag behöver fylla på energi ❤❤

Lämna ett svar

Fler inlägg