Tillbaka

Hej Finaste Du❤️

Nu har jag hållit mig borta från Bloggen en längre tid. Jag var tvungen att ta en paus för helt plötslig hände det saker som inte fick hända.

Återigen fick jag se hur vuxna kan bete sig och de visade sidor som långt ifrån var acceptabla. Nog för att jag vet att människan kan vara vidrig, men nu fick jag verkligen se något jag aldrig ville se.

Det ruskade om allt och alla som vart inblandade. Sen efter det kommer ytterliga ett dåligt besked och i samband med detta åkte jag på Covid som slog ut mig helt. Men ni som känner mig väl, vet att jag för stunden kan bli rejält tilltufsad, men sen reser jag mig ännu starkare och mer insiktsfull en innan.

Jag har som sagt alltid, vänt det som varit mörkt till ljust. För det är något jag tro på att göra. jag vägrar lägga mig. Den enda gången jag kommer lägga mig ner, är när han där uppe säger, Nu ska du komma hem! 😉❤️

Nu hoppas jag och min tanke är att jag ska lägga allt bakom mig och enbart blicka framåt. Jag har igår anmält mig till en 10 dagars utmaning för Coacher för att komma igång och få en bra start.

Jag har lyckan att ha underbara människor som stöttar och står bakom mig, som ger mig energi, styrka och tro för att fortsätta. Ni vet vilka ni är och jag tack er för att ni finns❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Jag vill också tack alla er som följer mig på Facebook Instagram och LinkedIn från djupet av mitt❤️ för alla fina kommentera kärlek och pepp.. Tusen innerliga hjärtliga tack❤️❤️❤️.

 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lillan

    Ja det har varit usla människors sida 🤮bra att du är tillbaks 💖😊

Lämna ett svar

Fler inlägg