Vi Behöver Varandra❤️

Hej Bästa Du❤️

Ja, nu sitter vi här, du där och jag här. En hel vecka har gått och många insikter har det blivit den här veckan. Tänk 18 dagar innan jag ska fylla 67, så kommer en av de större insikterna. Ärligt, jag bara älskar att få dessa insikter, de kommer inte smärtfritt, men väldig indirekt och nästan som om jag “nyktrar till”😂.

Här går jag söker och söker efter att komma vidare och hoppar på saker och ting helt i onödan, varför? Jag har precis allt det jag behöver nu för ATT KOMMA VIDARE.

Mycket har handlat om brist på tro. Är det något vi kvinnor ofta gör, så är det att vi klandrar ner på oss själva. Det är vi specialister på. Varför ska det vara så här? Många gånger handlar det om vad vi fått med oss under vår uppväxt och genom livet.

Hur känner du när jag säger det här? Känner du igen dig? Jag vet att vi är många här som kan känna igen sig i detta. Jag har tänkt mycket på det här med Bloggen och vad jag vill med den.

Jag vill självklart dela med mig av mina livserfarenheter, likväl som jag vill ge verktyg hur och vad man kan göra för att komma igenom saker och ting.

 

Jag personligen tror på öppenhet även på att vara ärlig. Ärlighet hjälper oss att komma igenom saker och ting så mycket fortare.

En fråga till dig, Saknar du att ha ett forum där man kan diskutera, prata utan att behöva skämmas eller känna skuld? En där man kan bara få vara sig själv, prata om allt som man bär på..

Jag personligen skulle vilja starta ett forum, där vi kan dela allt, glädje, sorg, tankar, idéer, planer, svårigheter, övergrepp, misshandel, ja allt som vi lever med i vår vardag. Dela vardagen med allt vad den innebär. Men främst stötta, finnas, hjälpa och visa att ingenting är omöjligt, för det är de inte ❤️.

Samtidigt vill jag bara berätta vad som händer och sker i mitt liv, dela med mig av det som är.

Som idag när jag kom hem efter det jag varit i stan och klippt luggen samt topparna. Jag köpte med mig ett favorit schampo Kerastase och så fixade jag naglarna. Förresten så var det längesen jag byggde mina naglar, nu är det mina egna det bästa jag gjort efter alla år. Det var tack vare min fina nageltjej Sofia som fick mig till det, så tacksam för hur hon är.

När jag kom hem, vad hör jag? jo KOLTRASTEN som sjöng, ÅH! som jag stod där och bara njöt. Finns det något så fint som fågelsång 😍.

Jag är en kvinna som njuter STORT av det lilla, jag ser det STORA I DET LILLA. Jag skulle kunna ge hur många exempel på det, men det får jag gå in på en annan gång😂.

Jag skulle uppskatta så oerhört mycket ,om du skulle vilja ge mig synpunkter på hur du känner inför det jag berättat om idag. Jag vet att vi kvinnor behöver varandra. När vi är tillsammans, då klarar vi allt. Ingen ska behöva vara ensam.

 

Tänk vad vi skulle kunna skapa tillsammans. Bara vetskapen om att vi finns och att vi har varandra, det är värt väldigt mycket❤️. Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Sov så gott 🙏🏻❤️❤️❤️till just dig.

Vi ses och hörs snart igen!

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Birgitta Servin

  Jag Känner igen Mej Monica och Jag Älskar Koltrastens Sång Du är Guld Värd för Alla Oss Kvinnor Jag Beundrar Dej Enormt Tack för allt Du Delar med Dej 💖🌟💫🌟👑💖

  1. Monica Ek

   Tack Birgitta, för att du tittar in och skriver hur du känner.
   Jag Uppskattar det väldigt mycket. Nu kommer våren sakta men säkert. Jorden har vilat, snart är det fullt av fågelsång Vi har mycket att se fram emot. ♥️🙏🏼

  2. Monica Ek

   Tack själv❤️❤️❤️

 2. Mia

  Goaste finaste vön💖❤🧡
  Ja det är alltid underbart när koltrasten börjar sjunga in ljuset och våren 💖💖💖 . Absolut den vackraste sången. Tack för att du delar med dig ❤🧡❤

 3. Sofie

  Du=❤❤❤❤❤

 4. Angelika Kroon

  Vilka fina inlägg du har och vilken värme du sprider ❤️🌸

  Hoppas att du börjar föreläsa snart och får möjlighet att hjälp andra!

  1. Monica Ek

   Jag är snart där❤️❤️❤️

 5. Miranda

  Hej Monica
  Jag har börjat nyss och läsa bloggen. Men när jag ser de fina underbara text du delar på dina “händelser” på fb blir så varm I hjärtat och blir bara mer nyfiken på dig, för det är inte så många som skriver eller delar såna som du gör eller jag själv gör. Visst vi behöver bli fler. Vi k kvinnor och även män.
  Jag uppskattar verkligen det du delar med dig och om så möjligt JA det låter helt fantastiskt ned ett forum man kan kunna va sig själv 100%. Det blir jag tacksam för.

  Kram på dig vackra godhjärtade Monica 🤗💗🙏

  Hälsningar Miranda
  Fb “ofrivilliga bruden”

  1. Monica Ek

   Förlåt mitt sena svar, livet kom i mellan och jag behöver lite tid för att bli återställd. Ge inte upp vi är snart där Tack för ditt så underbara fin svar❤️❤️❤️Vi hörs vidare

 6. Monica Ek

  Förlåt mitt sena svar, livet kom i mellan och jag behöver lite tid för att bli återställd. Ge inte upp vi är snart där Tack för ditt så underbara fin svar❤️❤️❤️Vi hörs vidare

Lämna ett svar

Fler inlägg